Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Érdekességek képes leírás - Plus Size - Divat és minden más.tlap.hu
részletek »

Érdekességek - Plus Size - Divat és minden más.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: plussize.tlap.hu » Érdekességek
Keresés
Találatok száma - 15 db
A jólét súlymértéke

A jólét súlymértéke

Nemcsak a reneszánsz időkben, de még a századfordulón is, Viktória királynő idejében a dús keblű, gömbölyded asszonyság a jómód és kényelem nyilvánvaló bizonyítékaként volt a férje büszkesége. Korabeli festményeken a virágot rendezgető, vagy a bon-bonos doboz masniját oldó párnás kacsók luxust és kényeztetést jelképeztek -- a díszes ruhákhoz és míves ékszerekhez hasonlóan mintegy státusz szimbólumnak számítottak. A jól megtermett, rengőhasú, duplatokás férfiember személye ugyanakkor gazdagságot, potenciát, hatalmat és tekintélyt sugárzott.

A kövér ember nem bűnös

A kövér ember nem bűnös

Ne furdaljon a lelkiismeret, ha rád tör az étvágy, a kövér ember nem bűnös! - mondja Norbi, aki jelenleg Magyarország legismertebb fitnesz-edzője, az elhízás elleni küzdelem élharcosa. Miért nem bűnös a kövér ember? Miért nem tehetünk róla, hogy hízunk, még ha rendszeresen mozgunk is? Hogyan fogyj a saját zsírbontó hormonoddal? Hogyan sikerülhet ez bárkinek? Norbi ebben a könyvben mindenre megadja a választ.

A molett nők kívánatosak

A molett nők kívánatosak

A nőknek rá kell jönniük, hogy méretüktől függetlenül van egy férfi, aki akarja őket. Egy falka nővel találkoztam, akik extra méretű ruhákat mutattak be. Dundik, magabiztosak és boldogok voltak. Vagy negyven percig ültünk együtt és megvitattuk, milyennek tartjuk a testünket és önmagunkat.

A stresszes férfiak jobban kedvelik a molett nőket

A stresszes férfiak jobban kedvelik a molett nőket

A stresszes férfiak sokkal vonzóbbnak találják a molett vagy akár elhízott hölgyeket, mint nyugodt lelkiállapotú társaik - mutatott rá egy új tanulmány, amelyről a Fox News számol be. Ennek fő oka, hogy a kövérség az élelemhez való hozzájutás jele, s az egészség egyik szimbóluma.

EniWays Plus-Size

EniWays Plus-Size

2008 óta blogolok plus szize témában. Akkor még a ducik elfogadása, és az öltöztetésük is gyerekcipőben járt Magyarországon. Elsősorban az volt a cél, hogy önbizalmat adjak annak, akinek nincs. Mert a fiatal nők önbizalmát módszeresen lerombolták, és elsősorban azokét, akiken van súlyfölösleg. Soha nem az volt a cél, hogy a kövérséget éltessem. 2012-ben részt vettem egy duci szépségversenyen is, hogy jó példával járjak elöl, ott első udvarhölgy lettem. 2013-ban volt egy stroke-om (agyvérzés) 28 évesen, és arról is blogot írtam, a felépüléshez való tippeken kívül azt is olvasni lehetett, hogyan váltottam életmódot, kezdtem törődni a testemmel is a lelkem mellett. LE ugyan nem fogytam, de már azt promotálom, hogy foglalkoznunk kell a testünkkel, mert sokféle testben lehetünk egészségesek. A blogon a test és a lélek egyensúlyban tartásához is kapsz tippeket.

Ha duci nőt szeretsz

Ha duci nőt szeretsz

Ha megfog egy duci nő arcának a szépsége, megérint a szeméből kisugárzó páratlan érzékenység, s mégis helyt adsz a barátok rosszmájú beszólásainak, nem mered felvállalni a kapcsolatot, lehet, hogy épp életed legboldogabb pillanatait taszítod el! Egy ilyen nő igazán tud szeretni, sokkal jobban képes téged megbecsülni, értékelni, számára egy őt elfogadó férfi nem csupán egy, hanem az egyetlen örök társ! Ne félj felvállalni az érzéseidet, ne másoknak akarj megfelelni, ha el akarod érni a valódi boldog szerelmet!

Hihetetlen: a csokoládé leolvasztja a hasi zsírt

Hihetetlen: a csokoládé leolvasztja a hasi zsírt

A csokoládé csökkenti a zsigeri zsír arányát - derül ki egy friss kutatásból, amelyet a Nutrition című szakfolyóiratban tettek közzé.A tizenévesekre irányuló vizsgálat célja az volt, hogy meghatározza a BMI, a csokoládéfogyasztás, a teljes testzsír és a zsigeri zsír arány összefüggését.

Híres férfiak, akik nem a soványakat szeretik

Híres férfiak, akik nem a soványakat szeretik

Hoollywood-ban nem divat már a csontsoványság, egyre több színésznő dönt úgy, hogy nem fog fogyókúrázni, sem diétázni - elfogadja magát olyannak, amilyen. Ennek a legtöbb férfi nagyon örül, sok olyan híres színészt, sportolót lehet találni, akik párjuk sem az S kategóriába tartoznak, mégis boldogok.

Hódítanak a duci próbababák

Hódítanak a duci próbababák

Egy svéd ruhabolt vezetői úgy döntöttek, a vékony, természetellenesen tökéletes alakú próbababák helyett olyanokat helyeznek ki az üzletben, melyeken az átlagos testalkatú és teltebb idomú nők is láthatják, hogy az egyes ruhadarabok hogyan mutatnának rajtuk.

Hirdetés
Május 6. a fogyókúra-ellenesség nemzetközi napja

Május 6. a fogyókúra-ellenesség nemzetközi napja

Az első megmozdulás részvevői még csak egy nappalit töltöttek meg, de idén május 6-án immár öt kontinensen tűzik ki az aktivisták Fogyókúra Elleni Nemzetközi Nap (International No Diet Day, INDD) világoskék szalagját. A fogyókúra elleni napot 1992-ben kezdeményezte Mary Evans Young, aki korábban maga is anorexiás beteg volt. Az késztette tiltakozásra, hogy egy 15 éves lány öngyilkosságot követett el a 'kövérsége' miatt, pedig teljesen átlagos méretű ruhát hordott.

Miért hízlal a koplalás?

Miért hízlal a koplalás?

Amikor gyorsan le akarsz adni néhány kilót, és drasztikus koplalásba kezdesz, nem gondolsz a következményekre. Hosszú távon hízlal, és súlyosan károsítod szervezeted! Amikor tested érzékeli, hogy nem kap elég alapanyagot a működéshez, akkor automatikusan elraktározza az addig felgyülemlett tápanyagokat és zsírokat.

Molett vagy nem?

Molett vagy nem?

A 188 centi magas, 25 éves - és ha minden igaz, 12-es méretű ruhákat viselő - Robyn Lawley a világ egyik legkeresettebb plus-size modellje manapság, ezek a holmik alapból egyáltalán nem a molettebb hölgyek számára készültek.

Molnár Anikó molett nőkkel valóságshow-t forgatna

Molnár Anikó molett nőkkel valóságshow-t forgatna

A Való Világ-gal lett ismert Molnár Anikó, aki az RTL-es reality után a TV2-höz igazolt, egy másik valóságshow, egy párkereső főszereplője volt. Most újabb műsort tervez, molett nőkkel. Egy barátom győzött meg róla, hogy az ötletemből valóságshow-t kellene forgatni.

Nem a vékonyak érzik magukat a legjobban a bőrükben

Nem a vékonyak érzik magukat a legjobban a bőrükben

Újabb sztereotípiát cáfolt meg egy felmérés. Azok a nők, akiknek a súlya az elmúlt három évben ingadozott, többségében szintén 44-es mérettel voltak a leginkább elégedettek. 42-44-es volt Marilyn Monroe ruhamérete,

Plus-size: de kihez képest?

Plus-size: de kihez képest?

Érdekes és hasznos írás arról, mi számít a divatvilágban plus size-ról, az egészséges testképről és a plus-size-modellek szerepéről, valamint az irányzat térhódításáról. Megtudhatjuk, hogy az anorexiás modelleken kívül szinte mindenki plus size. Önbizalom növelő információk!

Tuti menü