Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fehérnemű webáruházak képes leírás - Plus Size - Divat és minden más.tlap.hu
részletek »

Fehérnemű webáruházak - Plus Size - Divat és minden más.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: plussize.tlap.hu » Fehérnemű webáruházak
Keresés
Találatok száma - 4 db
Bravissima

Bravissima

Áruházunkban kiváló minőségű fehérneműk, melltartók, fürdőruhák és egyéb kiegészítők közül választhatja ki a számára leginkább megfelelő modellt. Mivel speciális igényeket elégítünk ki mind minőség, mind pedig méret tekintetében, vásárlóink biztosak lehetnek benne, hogy az általuk megvásárolt termékek tökéletesen illeszkednek alakjukhoz, testalkatukhoz. A nálunk megrendelt fehérneműket ügyfélszolgálatunkon felpróbálhatja!

Crazy Lara fehérnemű L-6XL

Crazy Lara fehérnemű L-6XL

Különleges fehérnemű különleges nőknek. Egyedi tervezés, a teltebb nők alkati sajátosságaira. Ajándékkártya is kapható. Tervezés, gyártás, kereskedelem. Folyamatosan bővülő kínálat. Magyar termék. Mert minden Nő lehet gyönyörű, ha megtalálja az alkatának, és stílusának megfelelő fehérneműt.

Lady fehérnemű

Lady fehérnemű

Biztosan sok üzletben néztek értetlenül, amikor F, G, H vagy I kosárméretű melltartót szerettek volna vásárolni, és a 'sajnálom nálunk ez a méret nem kapható' választól elkeseredve távoztak az üzletből. Ez a mondat a Ladyfehérnemű webáruházban sosem hangzik el. Webáruházunk célja, hogy ezen 'különleges' extra méretű fehérneműkből mindig folyamatosan bővülő széles választék álljon a vásárlóink rendelkezésére. Csinos extra méretű fehérneműt, dekoratív melltartókat ajánlunk formázós, merevítős változatban is az extra kosármérettel rendelkező hölgyek részére. Alkalmi ruhák alá pedig bátran ajánljuk a A, B, C, D, E, F, G kosárméretben 65-től 115-ös méretig kapható fűzőket (mídereket), mely fehérneműk alakformáló fűzőbugyival kombinálva 'extra formázást' adnak a testünknek.

Mon-Hari

Mon-Hari

Választékunkban megtalálhatók a jó minőségű alaptermékek, de ezenkivül, amikor már végképp lemondana a kicsit extrább igényeiről érdemes böngészni oldalunkat. Esküvői combfixek, esküvői harisnyanadrágok, kismama harisnyanadrágok különböző vastagságban, mert ők is szeretnek csinosak lenni és nem utolsó sorban a duciknak combfixek, harisnyanadrágok amely termékek ritkán találhatók az üzletek polcain.

Tuti menü