Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Plus Size - Divat és minden más linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Plus Size - Divat és minden más képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: plussize.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 90 db
A 10 legmenőbb plus size modell

A 10 legmenőbb plus size modell

Néha úgy tűnik, hogy minden a sovány nőkről szól a divatszakmában, pedig az elmúlt években egyre nagyobb az érdeklődés a teltebb modellek iránt. Az elmúlt időszakban több divatház és magazin is szerződtetett plus size modellt kampányaihoz, mellyel céljuk, hogy újradefiniálják a modellvilág szigorú szabályait és lehetőséget adjanak az átlagos méretű lányoknak is a kifutókon. A szerkesztők összegyűjtötték a szakma tíz legmenőbb plus size modelljét. Nézze meg, kik futottak be 36-os méreten túl!

A divathetek 'zabigyereke': duci modellek New York-ban

A divathetek 'zabigyereke': duci modellek New York-ban

Az amerikai hölgyek több mint 60 százaléka tartozik a plus-size kategóriába. Mindezt természetesen nem a médiából és a hirdetésekből lehet megtudni, de ez az igazság - nyilatkozta a márka marketingigazgatója, Jay Dunn. A Bare Plus márka a 38-as és 40 -es méretet veszi átlagosnak. Elsősorban a tengerentúli hölgyekre gondolnak, akik sokszor nem találnak méretüknek megfelelő ruhát.

A jólét súlymértéke

A jólét súlymértéke

Nemcsak a reneszánsz időkben, de még a századfordulón is, Viktória királynő idejében a dús keblű, gömbölyded asszonyság a jómód és kényelem nyilvánvaló bizonyítékaként volt a férje büszkesége. Korabeli festményeken a virágot rendezgető, vagy a bon-bonos doboz masniját oldó párnás kacsók luxust és kényeztetést jelképeztek -- a díszes ruhákhoz és míves ékszerekhez hasonlóan mintegy státusz szimbólumnak számítottak. A jól megtermett, rengőhasú, duplatokás férfiember személye ugyanakkor gazdagságot, potenciát, hatalmat és tekintélyt sugárzott.

A kicsit molett emberek tovább élnek?

A kicsit molett emberek tovább élnek?

A 40 éves koruk körül kissé túlsúlyos emberek hat-hét évvel tovább élnek, mint a nagyon soványak, akik még a kövérekhez képest is öt évvel rövidebb élettartamra számíthatnak. A felmérést a japán egészségügyi minisztérium kutatócsoportja végezte Cuji Icsiro, a Tohoku Egyetem professzora vezetésével. -emberek-tovabb-elnek

A kövér ember nem bűnös

A kövér ember nem bűnös

Ne furdaljon a lelkiismeret, ha rád tör az étvágy, a kövér ember nem bűnös! - mondja Norbi, aki jelenleg Magyarország legismertebb fitnesz-edzője, az elhízás elleni küzdelem élharcosa. Miért nem bűnös a kövér ember? Miért nem tehetünk róla, hogy hízunk, még ha rendszeresen mozgunk is? Hogyan fogyj a saját zsírbontó hormonoddal? Hogyan sikerülhet ez bárkinek? Norbi ebben a könyvben mindenre megadja a választ.

A méret a lényeg a molett modelleknél

A méret a lényeg a molett modelleknél

Miközben a nők nagy része címlapokon látott tökéletes méretek után áhítozik, de az élet nem állhat merő küzdelemből. Az egészség persze a legfontosabb, de élhet valaki boldog, kiegyensúlyozott életet akkor is, ha néhány mérettel nagyobb ruhát kell hordania.

A molett nők kívánatosak

A molett nők kívánatosak

A nőknek rá kell jönniük, hogy méretüktől függetlenül van egy férfi, aki akarja őket. Egy falka nővel találkoztam, akik extra méretű ruhákat mutattak be. Dundik, magabiztosak és boldogok voltak. Vagy negyven percig ültünk együtt és megvitattuk, milyennek tartjuk a testünket és önmagunkat.

A molett szépségverseny győztesei!

A molett szépségverseny győztesei!

A riport vágatlan verzióját - számos más exkluzív felvétel mellett - megtalálod az Aktív Extra vágatlan csatornánkban. A duci lányok szépségversenyén öt tonnányi szépség indult. Dús idomokból és önbizalomból sem volt hiány a molett királynőválasztáson. Az indulók még bikiniben is vállalták a testüket. A jelöltek közül sokan azt vallják, ha valaki jól érzi magát, akkor jól is néz ki.

A stresszes férfiak jobban kedvelik a molett nőket

A stresszes férfiak jobban kedvelik a molett nőket

A stresszes férfiak sokkal vonzóbbnak találják a molett vagy akár elhízott hölgyeket, mint nyugodt lelkiállapotú társaik - mutatott rá egy új tanulmány, amelyről a Fox News számol be. Ennek fő oka, hogy a kövérség az élelemhez való hozzájutás jele, s az egészség egyik szimbóluma.

Hirdetés
Adele

Adele

Gyönyörű, fiatal, és tehetséges, sikeres. Egy egész világ énekli a dalait és csodálja a szépségét. Ami sokáig elképzelhetetlen volt: szupersztár lett egy olyan nő, aki nem állt be a sorba, nem fogyott le és nem gyártott kockahasat, egyszerűen önmagát adta. És önbizalmat sokaknak, aki nem merik vállalni azt ,hogy mások, mint ami divatos.

Angelina Fehérnemű

Angelina Fehérnemű

A duplán előformázott , merevítőkre rádolgozott kosarak a bőr számára légzésaktív mikroszálas anyagból készültek és természetes mellformát, jó tartást biztosítanak.Nagy méretekben: az oldalsó részig felfutó megerősítés gondoskodik a mell biztos tartásáról, az állítható , kényelmes pántok a vállnál megerősítettek, a 2 fokozatban állítható hátrész magasabban szabott.

Angelina Fehérnemű Webáruház

Angelina Fehérnemű Webáruház

Az Angelina Fehérnemű webáruház alapterméke a nagyméretű melltartó és nagyméretű fürdőruha. A melltartó és fürdőruha kínálatunk egészen 120-as hátszélességig terjed, D, E, F, G, H és I kosárméretben. Pap Ágnes, a fehérnemű webáruház tulajdonosa elkötelezetten vallja, hogy igenis a nagy mellű nőknek is jár a szép és csinos melltartó, fürdőruha, fehérnemű. A nagyméretű melltartó webáruház ötlete a saját keserves, nem egyszer sírással végződő melltartó vásárlási tapasztalataiból ered. A belvárosban található bemutatótermünkben egy személyre szabott melltartó tanácsadás keretében fel is próbálhatod ezeket a prémium minőségű fehérneműket. Kérj időpontot, és minél előbb látogass el a fehérnemű bemutatótermünkbe. Úgy fogunk fogadni, mint egy kedves régi ismerőst, abban a 40 percben csak veled foglalkozunk és megtaláljuk számodra a tökéletes melltartót.

Az 5 legmenőbb ducidivatblog

Az 5 legmenőbb ducidivatblog

A duci lányok is öltözködhetnek trendin és csinosan. A plus size divatbloggerek bebizonyítják. Íme, az öt kedvencünk. Gabi Gregg - Gabifresh, Nicolette Mason, Ragini Nag Rao - Curious Fancy, Chastity Garner - Garner Style , Sakina Benachich - Saks In The City

Bon Prix melltartók

Bon Prix melltartók

A-G kosárméretig. A bonprix egy webáruház, amely a világ legnagyobb ilyen jellegű vállalatcsoportja, a hamburgi OTTO Versand része. Több nagy európai országban működik: Lengyelországban, Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Angliában, Hollandiában, Belgiumban, Svájcban, Csehországban, Oroszországban és Szlovákiában. Ajánlatunkat katalógus tartalmazza, amelyet kérésükre ingyen kapnak meg. Függetlenül attól, hogy nagyvárosban, vagy kis településen laknak, katalógusunk mindenhova eljut. A bonprix-től kockázat nélkül vásárolhat, mert az összes termékre kedvező visszavásárlási és reklamációs feltételek vonatkoznak. A katalógusban található cikkeket az egész világból importáljuk, de egyre több terméket állítanak elő Lengyelországban . A gyártás a bon prix szigorú ellenőrzése alatt folyik.

Bravissima

Bravissima

Áruházunkban kiváló minőségű fehérneműk, melltartók, fürdőruhák és egyéb kiegészítők közül választhatja ki a számára leginkább megfelelő modellt. Mivel speciális igényeket elégítünk ki mind minőség, mind pedig méret tekintetében, vásárlóink biztosak lehetnek benne, hogy az általuk megvásárolt termékek tökéletesen illeszkednek alakjukhoz, testalkatukhoz. A nálunk megrendelt fehérneműket ügyfélszolgálatunkon felpróbálhatja!

Bulimiás felnőtt lehet a duci gyerekből

Bulimiás felnőtt lehet a duci gyerekből

A pszichiáterek szerint azok a gyermekek, akik túlsúlyosak és túl sokat esznek, felnőtt korukban nagyobb eséllyel lesznek bulimiások, mint azon társaik, akik koruknak megfelelően táplálkoznak. Az orvosok szerint a válogatós gyerek a jó gyerek.

Caremo Collezioni

Caremo Collezioni

Caremo Collezioni honlap és webáruház. Igényes molett divatáru M-6Xl méretig. Termékek, harek, rendezvények, akciók. Céljuk, hogy a molett nők is az aktuális trendnek megfelelően, stílusosan tudjanak öltözködni. Mára a Caremo Collezioni elismert brandként van jelen a hazai és külföldi Plus Size piacon.

Tuti menü