Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Plus Size - Divat és minden más linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Május - Molnár [4. oldal]
részletek »

Plus Size - Divat és minden más képes leírás: Május - Molnár [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: plussize.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 90 db
Május 6. a fogyókúra-ellenesség nemzetközi napja

Május 6. a fogyókúra-ellenesség nemzetközi napja

Az első megmozdulás részvevői még csak egy nappalit töltöttek meg, de idén május 6-án immár öt kontinensen tűzik ki az aktivisták Fogyókúra Elleni Nemzetközi Nap (International No Diet Day, INDD) világoskék szalagját. A fogyókúra elleni napot 1992-ben kezdeményezte Mary Evans Young, aki korábban maga is anorexiás beteg volt. Az késztette tiltakozásra, hogy egy 15 éves lány öngyilkosságot követett el a 'kövérsége' miatt, pedig teljesen átlagos méretű ruhát hordott.

Már több kövér ember van a fejlődő országokban, mint a fejlettekb

Már több kövér ember van a fejlődő országokban, mint a fejlettekb

Az intézet adatai szerint a túlsúlyos és elhízott felnőttek száma az 1980-ban mért 250 millióról 2008-ra 904 millióra emelkedett ezekben országokban, és számuk először haladta meg a fejlett országokban élő túlsúlyosokét. Kínában és Mexikóban majdnem megduplázódott, Dél-Afrikában egyharmadával nőtt az arányuk. Észak-Afrikában, a Közel-Keleten és Latin-Amerikában az elhízottak és túlsúlyosak aránya az európai rátához hasonló, körülbelül 58 százalék.

Mia melltartók

Mia melltartók

Az Amoena a Mia melltartó családjának minden fazonjában felhasználja a testhőmérsékletet szabályzó, forradalmian új Comfort + technológiával készült szövetét. Ez a szövet Comfort + zselét tartalmazó mikrokapszulákkal sűrűn átszövött puha textília. A melltartók tervezésekor a legnagyobb figyelmet az erős és súlytalan tartást biztosító alapa-nyagok kiválasztására fordították. Alapanyaguk 77%-ban Lycra és 23%-ban erős Spandex fonalból készülnek. C-H kosárig

Miért hízlal a koplalás?

Miért hízlal a koplalás?

Amikor gyorsan le akarsz adni néhány kilót, és drasztikus koplalásba kezdesz, nem gondolsz a következményekre. Hosszú távon hízlal, és súlyosan károsítod szervezeted! Amikor tested érzékeli, hogy nem kap elég alapanyagot a működéshez, akkor automatikusan elraktározza az addig felgyülemlett tápanyagokat és zsírokat.

Miss Dundi és Dögös

Miss Dundi és Dögös

2014 tavaszán ismét megrendezésre kerül a Miss Dundi és Dögös Szépségkirálynő Választás. Célunk, hogy minnél szélesebb körben népszerűsítsük a Plus Size hölgyeket, hogy hazánkban is kellő figyelmet kapjanak. Ezt a cél szolgálja a Magyarországon első, kizárólag Plus Size divattal foglalkozó Dundi és Dögös Divatbemutató és Expo is.

Miss Molett modellstúdió

Miss Molett modellstúdió

Célja a modellszakma iránt érdeklődő molett alkatú lányok magas szintű képzésének a biztosítása, és a tehetséges, oklevéllel rendelkező modellek fotózásokon, divatbemutatókon való szerepeltetése. Modellképzés, divatbemutatók, szépségversenyek.

Miss Molett szalon

Miss Molett szalon

Nálunk nincs olyan méret, amelyben ne tudnánk több gyönyörű ruhát is ajánlani! Nézz körül a weblapunkon, és jelentkezz be hozzánk ruhapróbára. Mivel állandóan frissül a ruhakészletünk, ezért nagyon sok ruha nem szerepel a weblapon.

Molett divat - Rajtad áll

Molett divat - Rajtad áll

A csont és bőr, XS-es méretben tündöklő hölgyeknek kevésbé kell azon rágódniuk, milyen ruhadarabok állnak nekik jól. A molettebb alkatú nőknek sokkal inkább meg kell válogatniuk, mik kerülnek a ruhatárukba. A legfontosabb szabály, hogy nem a divat diktál, hanem a testalkatunk!Természetesen a divat szabályai némileg módosulnak a méretek növekedésével. Éppen ezért nem követheti senki sem vakon a butikok által diktál trendeket. Szerencsére olyan széles választék áll a rendelkezésünkre, hogy alkattól függetlenül, mindenki megtalálja a számára legideálisabb göncöket.

Molett divat: vékony a kínálat

Molett divat: vékony a kínálat

Aki vékony, annak könnyű magára csini ruhákat találnia, de mit tehetnek azok, akik 42-esnél nagyobb méretet hordanak? Milyen fazonokból, színekből, márkákból válogathatnak? Megnéztük, mit kínálnak a helyi üzletek a plus size ruhák terén. Rengeteg nehézségbe ütköztünk, ugyanis az üzletek egy része nem akart szerepelni, másoknak pedig a honlapja használhatatlan, de ettől függetlenül igyekeztünk minél szélesebb képet adni.

Hirdetés
Molett fehérnemű

Molett fehérnemű

Molett fehérnemű - extra méretű melltartó, esküvői fehérnemű, kismama fehérnemű, sport melltartó, body, fűző, alakformáló fehrénemű és női alsó. Biztosan sok üzletben néztek értetlenül, amikor F, G, H vagy I kosárméretű melltartót szerettek volna vásárolni, és a 'sajnálom nálunk ez a méret nem kapható' választól elkeseredve távoztak az üzletből. Ez a mondat a Ladyfehérnemű webáruházban sosem hangzik el. Webáruházunk célja, hogy ezen 'különleges' extra méretű fehérneműkből mindig folyamatosan bővülő széles választék álljon a vásárlóink rendelkezésére.

Molett modell

Molett modell

A legtöbb nő a modellek álomalakját tűzi ki célul maga elé. Mindenki úgy szeretne tündökölni, ahogy a kifutó párductesű modelljei. Nem számít, ha nem eszünk, és halálra dolgozzuk magunkat, elvárás, hogy az igazi 21. századi nő legyen elbűvölő, csábító, és véletlenül se legyen a ruhamérete 34-esnél nagyobb.

Molett modellek vagy szabályozott minimális testtömeg-index ?

Molett modellek vagy szabályozott minimális testtömeg-index ?

A tervezők egy része felismerte azt a veszélyt, ahogy a kreációk egyre jobban elszakadnak a piac valós 'méreteitől' valamint rájöttek arra is, hogy a modellek a fiatal korosztály számára valóban modellek is, és ez az anorexiás megbetegedések ugrásszerű növekedéséhez vezetett. Egy kis előrelátással pedig nyilvánvaló, hogyha a kifutóról egy jövendőbeli lehetséges betegség rémképe is sugárzik, az nem tesz jót az üzletnek.

Molett vagy nem?

Molett vagy nem?

A 188 centi magas, 25 éves - és ha minden igaz, 12-es méretű ruhákat viselő - Robyn Lawley a világ egyik legkeresettebb plus-size modellje manapság, ezek a holmik alapból egyáltalán nem a molettebb hölgyek számára készültek.

Molettek és szexisek

Molettek és szexisek

Szerencsére az utóbbi időkben már a sztárvilágban sem csak egyetlen testalkatot tartanak normálisnak, és akárcsak a valódi életben, Hollywoodban is ugyanúgy lehetek sikeresek az átlagos testalkatú nők, mint a törékeny vagy éppen teltkarcsú típusok. Mivel a hírességek megjelenéséről stylistok és divattervezők gondoskodnak, érdemes ellesni tőlük néhány trükköt, ami a te alakodon is jól mutat.

Moletten is divatosan

Moletten is divatosan

Nem minden nőnek adatott meg a karcsúság. Néhányan egész életünkben súlyfelesleggel küzdünk, mások csak 30-40 év fölött, a gyermekek születése után szembesülnek azzal, hogy testük elvesztette rugalmasságát, itt-ott megjelentek a bőrük alatt a nemkívánatos párnácskák. A divattrendek azonban azt mutatják, hogy előtérbe kerül az érett női test szépsége, nem szégyen, ha nem 38-40-es a méretünk.

Moletten is színesben

Moletten is színesben

Az idei tavasz színekben, fazonokban és stílusokban is bővelkedik. A kellemesen lágy pasztellszínek (babakék, porcelánrózsaszín, lágy türkiz) mellett a nyalóka és cukorka színekkel vagy éppen az élénkebb sárgákkal sem nyúlhatunk mellé. Igazán mindenki találhat magának megfelelő, színes és vidám, élettel teli összeállítást. A boltok polcaira már felkerültek a színes darabok, úgyhogy vásárlásra fel! Jelmondatunk: Le a feketével és a szürkével!

Molnár Anikó molett nőkkel valóságshow-t forgatna

Molnár Anikó molett nőkkel valóságshow-t forgatna

A Való Világ-gal lett ismert Molnár Anikó, aki az RTL-es reality után a TV2-höz igazolt, egy másik valóságshow, egy párkereső főszereplője volt. Most újabb műsort tervez, molett nőkkel. Egy barátom győzött meg róla, hogy az ötletemből valóságshow-t kellene forgatni.

Tuti menü