Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Plus Size - Divat és minden más linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Top10: - Zaana [6. oldal]
részletek »

Plus Size - Divat és minden más képes leírás: Top10: - Zaana [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: plussize.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 90 db
Top10: a pasik szerint

Top10: a pasik szerint

Ezeken az oldalakon azokat a plus size modelleket mutatják be, akik a pasik szerint a legszexisebbek. Ők hétköznapi szemmel nézve elég messze vannak még a telt kategóriától is, de a divatvilágban már ők is a plus-osok közé tartoznak. És valóban gyönyörűek. Az oldal angol nyelvű.

Tóth Vera kiválasztotta a legszebb molett nőt!

Tóth Vera kiválasztotta a legszebb molett nőt!

Vállald magad, mert Te is szép vagy! felhívással keresték a legszebb magyar molett nőt. A döntőbe 14 gyönyörű lány jutott be, akik mind egy célért küzdöttek: hogy elnyerjék a Sylverro arca címet. A divatcég köztudottan molett nőknek készít ruhákat, így egyértelműen ezekben pompázva mentek végig a lányok a kifutón.

Ulla Popken

Ulla Popken

Sokan azt mondják, hogy molett női divat, duci divat, molett divat, nagyméretű női ruha, 5XL, 6XL. Az Ulla Popken a fiatalos divatot képviseli 42-es mérettől fölfelé a 60-as méretig. Nemzetközi tapasztalatai alapján csinos fiatalos ruhákat készít duci, illetve teltkarcsú hölgyek részére.

Wannabee

Wannabee

Molett ruha webshop. A Wannabee, magyar tervezésű, magyar gyártású márka. Molett ruhák molett hölgyeknek M-6XL méretig. Felsőruházat: blúzok, pólók, nadrágok, szoknyák, pulóverek, tunikák, blézerek, kabátok. A honlapon megtalálható a viszonteladó üzletek listája is, ami hasznos lehet, ha nem a webáruházban, hanem személyesen szeretnél vásárolni.

Zaana

Zaana

Minőségi plus size női ruhák. Gyönyörű, igényes és fiatalos divat telt hölgyek számára. Webáruházukban a ruhákon kívül különleges kiegészítők, nyakláncok és karkötők is kaphatók. Az oldalon szórakoztató blog is működik.

Tuti menü