Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Modell tanfolyamok, szépségversenyek képes leírás - Plus Size - Divat és minden más.tlap.hu
részletek »

Modell tanfolyamok, szépségversenyek - Plus Size - Divat és minden más.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: plussize.tlap.hu » Modell tanfolyamok, szépségversenyek
Keresés
Találatok száma - 5 db
A molett szépségverseny győztesei!

A molett szépségverseny győztesei!

A riport vágatlan verzióját - számos más exkluzív felvétel mellett - megtalálod az Aktív Extra vágatlan csatornánkban. A duci lányok szépségversenyén öt tonnányi szépség indult. Dús idomokból és önbizalomból sem volt hiány a molett királynőválasztáson. Az indulók még bikiniben is vállalták a testüket. A jelöltek közül sokan azt vallják, ha valaki jól érzi magát, akkor jól is néz ki.

Miss Dundi és Dögös

Miss Dundi és Dögös

2014 tavaszán ismét megrendezésre kerül a Miss Dundi és Dögös Szépségkirálynő Választás. Célunk, hogy minnél szélesebb körben népszerűsítsük a Plus Size hölgyeket, hogy hazánkban is kellő figyelmet kapjanak. Ezt a cél szolgálja a Magyarországon első, kizárólag Plus Size divattal foglalkozó Dundi és Dögös Divatbemutató és Expo is.

Miss Molett modellstúdió

Miss Molett modellstúdió

Célja a modellszakma iránt érdeklődő molett alkatú lányok magas szintű képzésének a biztosítása, és a tehetséges, oklevéllel rendelkező modellek fotózásokon, divatbemutatókon való szerepeltetése. Modellképzés, divatbemutatók, szépségversenyek.

Önbizalommal hízlal Zsuzska

Önbizalommal hízlal Zsuzska

Pozitívtestkép-aktivistaként egy év alatt nemzetközi karriert csinált Szkiba Zsuzska. Az ismeretlenből jött szendrői angoltanárnő Európa legnagyobb Plus Size Divathétvégéjét szervezte meg Londonban. Azt mondja, azért küzd, hogy felhívja a társadalom figyelmét a testalkatok sokszínűségére. A nők ne hasonlítsák magukat a negyvenkilós modellekhez, hanem szeressék a testüket olyannak, amilyen.

Tóth Vera kiválasztotta a legszebb molett nőt!

Tóth Vera kiválasztotta a legszebb molett nőt!

Vállald magad, mert Te is szép vagy! felhívással keresték a legszebb magyar molett nőt. A döntőbe 14 gyönyörű lány jutott be, akik mind egy célért küzdöttek: hogy elnyerjék a Sylverro arca címet. A divatcég köztudottan molett nőknek készít ruhákat, így egyértelműen ezekben pompázva mentek végig a lányok a kifutón.

Tuti menü