Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Molett divat képes leírás - Plus Size - Divat és minden más.tlap.hu
részletek »

Molett divat - Plus Size - Divat és minden más.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: plussize.tlap.hu » Molett divat
Keresés
Találatok száma - 13 db
A divathetek 'zabigyereke': duci modellek New York-ban

A divathetek 'zabigyereke': duci modellek New York-ban

Az amerikai hölgyek több mint 60 százaléka tartozik a plus-size kategóriába. Mindezt természetesen nem a médiából és a hirdetésekből lehet megtudni, de ez az igazság - nyilatkozta a márka marketingigazgatója, Jay Dunn. A Bare Plus márka a 38-as és 40 -es méretet veszi átlagosnak. Elsősorban a tengerentúli hölgyekre gondolnak, akik sokszor nem találnak méretüknek megfelelő ruhát.

A méret a lényeg a molett modelleknél

A méret a lényeg a molett modelleknél

Miközben a nők nagy része címlapokon látott tökéletes méretek után áhítozik, de az élet nem állhat merő küzdelemből. Az egészség persze a legfontosabb, de élhet valaki boldog, kiegyensúlyozott életet akkor is, ha néhány mérettel nagyobb ruhát kell hordania.

Gumicsizma több méretben

Gumicsizma több méretben

Kedveled a praktikus és minőségi angol divatot? Hoztunk belőle neked egy különleges válogatást! Nézz be webshopunkba és keresgélj a Magyarországon csak ritkán elérhető márkák között! Bellroy, Happy Jackson, Hewitt &May és sok más különleges holmi, szenvedéllyel. Szerezz legújabb gumicsizmáinkból, vagy újíts be egy igazán trendi és különleges férfi pénztárcát. Ezeket a ruhákat és kiegészítőket magunk válogattuk, hiszen utazásaink során alaposan kitapasztaltuk, mire van szükségünk. Nézz be most! Kérdés esetén hívjon nyugodtan.

Hogyan kell molettként öltözködni?

Hogyan kell molettként öltözködni?

Ki mondja, hogy túlsúlyosként nem lehet jól kinézni? Éppenséggel Marilyn Monroe sem volt egy csontkollekció, de Crystal Renn túlsúlyos modellre sem mondhatja senki, hogy nem szexi. Cikkünkben öltözködési tanácsokat adunk azok számára, akik hiszik, hogy súlyfelesleggel is tudnak jól kinézni.

Miss Molett szalon

Miss Molett szalon

Nálunk nincs olyan méret, amelyben ne tudnánk több gyönyörű ruhát is ajánlani! Nézz körül a weblapunkon, és jelentkezz be hozzánk ruhapróbára. Mivel állandóan frissül a ruhakészletünk, ezért nagyon sok ruha nem szerepel a weblapon.

Molett divat - Rajtad áll

Molett divat - Rajtad áll

A csont és bőr, XS-es méretben tündöklő hölgyeknek kevésbé kell azon rágódniuk, milyen ruhadarabok állnak nekik jól. A molettebb alkatú nőknek sokkal inkább meg kell válogatniuk, mik kerülnek a ruhatárukba. A legfontosabb szabály, hogy nem a divat diktál, hanem a testalkatunk!Természetesen a divat szabályai némileg módosulnak a méretek növekedésével. Éppen ezért nem követheti senki sem vakon a butikok által diktál trendeket. Szerencsére olyan széles választék áll a rendelkezésünkre, hogy alkattól függetlenül, mindenki megtalálja a számára legideálisabb göncöket.

Molett divat: vékony a kínálat

Molett divat: vékony a kínálat

Aki vékony, annak könnyű magára csini ruhákat találnia, de mit tehetnek azok, akik 42-esnél nagyobb méretet hordanak? Milyen fazonokból, színekből, márkákból válogathatnak? Megnéztük, mit kínálnak a helyi üzletek a plus size ruhák terén. Rengeteg nehézségbe ütköztünk, ugyanis az üzletek egy része nem akart szerepelni, másoknak pedig a honlapja használhatatlan, de ettől függetlenül igyekeztünk minél szélesebb képet adni.

Molett modell

Molett modell

A legtöbb nő a modellek álomalakját tűzi ki célul maga elé. Mindenki úgy szeretne tündökölni, ahogy a kifutó párductesű modelljei. Nem számít, ha nem eszünk, és halálra dolgozzuk magunkat, elvárás, hogy az igazi 21. századi nő legyen elbűvölő, csábító, és véletlenül se legyen a ruhamérete 34-esnél nagyobb.

Moletten is divatosan

Moletten is divatosan

Nem minden nőnek adatott meg a karcsúság. Néhányan egész életünkben súlyfelesleggel küzdünk, mások csak 30-40 év fölött, a gyermekek születése után szembesülnek azzal, hogy testük elvesztette rugalmasságát, itt-ott megjelentek a bőrük alatt a nemkívánatos párnácskák. A divattrendek azonban azt mutatják, hogy előtérbe kerül az érett női test szépsége, nem szégyen, ha nem 38-40-es a méretünk.

Hirdetés
Nyári divat tippek molett hölgyeknek

Nyári divat tippek molett hölgyeknek

Elég egy jól megválasztott ruhadarab, egy megfelelő szín, anyag vagy minta, máris láthatatlanná tehetünk egy-két kilót. Nem beszélve a kiegészítőkről, amelyek nem csak feldobják öltözékünket, de elterelik a figyelmet azokról a testrészekről, amelyet kevésbé szeretnénk kihangsúlyozni.

Sovány vagy telt?

Sovány vagy telt?

Néhány évtizede a telt, nőies idomú lányok voltak a magazinok címlapjain, ők voltak az ideálok, gondoljunk csak Marilyn Monroe-ra például. Manapság meg mindenütt azt látjuk, hogy szinte csontsovány modellek néznek ránk a plakátokról, a sztárok is arra törekednek, hogy minél vékonyabbak legyenek. Ez nincs túl jó hatással a lányok önképére, ők is ezt szeretnék követni.De most mutatnánk egy példát, hogy miért nem feltétlenül csak a vékony lányok dögösek :)

Stílustippek moletteknek

Stílustippek moletteknek

Mindig is teltebb voltál az átlagnál? Vagy az évek során testsúlyod folyamatosan gyarapodott? Esetleg egy betegség miatt tettél szert pluszkilókra? - az életminőséged szempontjából nagyon fontos, hogy ezekre a kérdésekre testi és lelki szempontból egyaránt válaszolj.

Ulla Popken

Ulla Popken

Sokan azt mondják, hogy molett női divat, duci divat, molett divat, nagyméretű női ruha, 5XL, 6XL. Az Ulla Popken a fiatalos divatot képviseli 42-es mérettől fölfelé a 60-as méretig. Nemzetközi tapasztalatai alapján csinos fiatalos ruhákat készít duci, illetve teltkarcsú hölgyek részére.

Tuti menü