Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Molett és egészséges? képes leírás - Plus Size - Divat és minden más.tlap.hu
részletek »

Molett és egészséges? - Plus Size - Divat és minden más.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: plussize.tlap.hu » Molett és egészséges?
Keresés
Találatok száma - 9 db
A kicsit molett emberek tovább élnek?

A kicsit molett emberek tovább élnek?

A 40 éves koruk körül kissé túlsúlyos emberek hat-hét évvel tovább élnek, mint a nagyon soványak, akik még a kövérekhez képest is öt évvel rövidebb élettartamra számíthatnak. A felmérést a japán egészségügyi minisztérium kutatócsoportja végezte Cuji Icsiro, a Tohoku Egyetem professzora vezetésével. -emberek-tovabb-elnek

Bulimiás felnőtt lehet a duci gyerekből

Bulimiás felnőtt lehet a duci gyerekből

A pszichiáterek szerint azok a gyermekek, akik túlsúlyosak és túl sokat esznek, felnőtt korukban nagyobb eséllyel lesznek bulimiások, mint azon társaik, akik koruknak megfelelően táplálkoznak. Az orvosok szerint a válogatós gyerek a jó gyerek.

Csodálatos fogyás 2 hét alatt

Csodálatos fogyás 2 hét alatt

Fantasztikus cikk egy fogyókúrás termékeket kínáló cég leleplezéséről. A cikkíró ügyesen körüljárta a hirdetések tartalmát, forrásait, a referencia képektől a tudományos eredményeken keresztül a kamu facebook kommentekig.

Duci modellekkel a soványságkultusz ellen

Duci modellekkel a soványságkultusz ellen

Egy friss tanulmány szerint ha a hirdetésekben több ducimodell jelenne meg, az angol nők kevésbé vágynának olyan megszállottan a vékony testalkatra. A Durham Egyetem kutatói több mint száz nőt követtek nyomon annak érdekében, hogy bebizonyítsák, ha a hétköznapi emberekhez jobban hasonlító modelleket szerepeltetnének a reklámokban, az jótékonyan hatna a nők étkezési szokásaira is.

Duci vagy kövér? Nem mindegy!

Duci vagy kövér? Nem mindegy!

Ahogy különbséget teszünk sovány és sovány között, úgy kissé teltebb idomokkal rendelkező személyek között is különbséget kell tenni. Hiszen a kövér nem egyenlő a dagadttal, a dagadt pedig több zsírtartalékkal rendelkezik, mint a duci emberek. A ducik közül kerül ki a legtöbb fogyókúrázó, ők azok, akik esélyt látnak arra, hogy úgymond könnyen leadják a feleslegüket. Azért könnyen, mert számukra a tíz kiló is sokat jelent, hiszen ezzel visszanyerhetik nőies vonalaikat, annak ellenére, hogy a duci hölgyek és persze az urak is rendelkeznek a nőies (férfias) vonásokkal.

Ducik vs. soványak háború

Ducik vs. soványak háború

Gyakran jelennek meg cikkek, vagy nyílnak fórumok arról, hogy aki sportol, műkörme van, konditerembe jár izzadni és esetleg vékony, az vagy hülye vagy lelki beteg vagy mindkettő, ki tudja, hány kórban szenved még. Ugyanilyen gyakran hallani a másik tábor véleményét is, akik szerint a duciság egyenlő a kóros elhízással. Először szerintem tisztázni kéne, hogy mi is az, hogy sovány. Aki az ideális testsúlyához képest kb. 4-5 kg-mal alatta van. Mi is az, hogy duci? Aki az ideális testsúlyához képest 5-6 kg pluszban van.

Egy életen át fogyókúrázhat - ha nem eszik eleget!

Egy életen át fogyókúrázhat - ha nem eszik eleget!

Sok tizenéves lány szervezete nem jut elég tápanyaghoz a helytelen táplálkozás következtében - emiatt életük végéig súlyproblémákkal küzdenek, és fenyegeti őket a szív- és érrendszeri betegségek kialakulása. A problémát az okozza, hogy nem esznek elegendő zöldséget.

Már több kövér ember van a fejlődő országokban, mint a fejlettekb

Már több kövér ember van a fejlődő országokban, mint a fejlettekb

Az intézet adatai szerint a túlsúlyos és elhízott felnőttek száma az 1980-ban mért 250 millióról 2008-ra 904 millióra emelkedett ezekben országokban, és számuk először haladta meg a fejlett országokban élő túlsúlyosokét. Kínában és Mexikóban majdnem megduplázódott, Dél-Afrikában egyharmadával nőtt az arányuk. Észak-Afrikában, a Közel-Keleten és Latin-Amerikában az elhízottak és túlsúlyosak aránya az európai rátához hasonló, körülbelül 58 százalék.

Molett modellek vagy szabályozott minimális testtömeg-index ?

Molett modellek vagy szabályozott minimális testtömeg-index ?

A tervezők egy része felismerte azt a veszélyt, ahogy a kreációk egyre jobban elszakadnak a piac valós 'méreteitől' valamint rájöttek arra is, hogy a modellek a fiatal korosztály számára valóban modellek is, és ez az anorexiás megbetegedések ugrásszerű növekedéséhez vezetett. Egy kis előrelátással pedig nyilvánvaló, hogyha a kifutóról egy jövendőbeli lehetséges betegség rémképe is sugárzik, az nem tesz jót az üzletnek.

Tuti menü