Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mozgás és sport képes leírás - Plus Size - Divat és minden más.tlap.hu
részletek »

Mozgás és sport - Plus Size - Divat és minden más.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: plussize.tlap.hu » Mozgás és sport
Keresés
Találatok száma - 4 db
Cellidance Budapest

Cellidance Budapest

Kortól és alkattól függetlenül táncolható és élvezhető ízületkímélő mozgásforma. Tetőtől talpig megmozgat, egy remek közösség tagja lehetsz, türelmes, képzett oktató vár, és nem kell szégyenkezned, ha van rajtad felesleg.

Kubai tánctársulat molett hölgyekkel

Kubai tánctársulat molett hölgyekkel

Kuba fővárosában, Havannában található a tánctársulat.Ebben az esetben azonban cég csakis olyan hölgyek jelentkezését várja, akik túlsúlyosak és tudnak táncolni. Juan Miguel Más tulajdonos ötlete volt, hogy olyan nők is megmutathassák tehetségüket, akik normális esetben soha nem léphetnének fel színpadra testi adottságuk miatt. Modern táncot adnak elő.

Narancslével jobban fogyaszt a sportolás

Narancslével jobban fogyaszt a sportolás

Napi fél liter narancslé fogyasztása és heti három óra sport segíthet fogyni a középkorú nőknek, és még a rossz, azaz az LDL-koleszterin szintjét és csökkentheti, derült ki egy brazil vizsgálat során.

Nők és a testedzés

Nők és a testedzés

Öt dolog, amit a hölgyeknek érdemes tudniuk ahhoz, hogy sporttevékenységük igazán hatásos legyen. Összhangban a menstruációval. Ellenőriztesse vasszintjét! Ne nézzen a tükrökbe! Csudába a hírességek fitneszvideóival! A molett is lehet egészséges!

Tuti menü