Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nagy méretű melltartók képes leírás - Plus Size - Divat és minden más.tlap.hu
részletek »

Nagy méretű melltartók - Plus Size - Divat és minden más.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: plussize.tlap.hu » Nagy méretű melltartók
Keresés
Találatok száma - 8 db
Angelina Fehérnemű

Angelina Fehérnemű

A duplán előformázott , merevítőkre rádolgozott kosarak a bőr számára légzésaktív mikroszálas anyagból készültek és természetes mellformát, jó tartást biztosítanak.Nagy méretekben: az oldalsó részig felfutó megerősítés gondoskodik a mell biztos tartásáról, az állítható , kényelmes pántok a vállnál megerősítettek, a 2 fokozatban állítható hátrész magasabban szabott.

Bon Prix melltartók

Bon Prix melltartók

A-G kosárméretig. A bonprix egy webáruház, amely a világ legnagyobb ilyen jellegű vállalatcsoportja, a hamburgi OTTO Versand része. Több nagy európai országban működik: Lengyelországban, Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Angliában, Hollandiában, Belgiumban, Svájcban, Csehországban, Oroszországban és Szlovákiában. Ajánlatunkat katalógus tartalmazza, amelyet kérésükre ingyen kapnak meg. Függetlenül attól, hogy nagyvárosban, vagy kis településen laknak, katalógusunk mindenhova eljut. A bonprix-től kockázat nélkül vásárolhat, mert az összes termékre kedvező visszavásárlási és reklamációs feltételek vonatkoznak. A katalógusban található cikkeket az egész világból importáljuk, de egyre több terméket állítanak elő Lengyelországban . A gyártás a bon prix szigorú ellenőrzése alatt folyik.

Elegáns molett

Elegáns molett

Kiváló minőségű és méretben is megfelelő Triumph, Dorina és Anita márkájú molett fehérneműinkből válogathat. Üzletünkben és a honlapunkon szereplő molett fehérnemű készlet folyamatosan változik, ezért aki személyesen jön hozzánk, előtte mindenképpen érdemes előzetesen tájékozódnia a kiválasztott termékről telefonon, e-mailben vagy a fórumon keresztül, hogy raktáron van-e és milyen méretben. Lehetőség van molett fehérneműink megrendelésére is az ország egész területéről. A kínálatunkban szereplő Triumph és Anita molett fehérneműk kivétel nélkül kiváló minőségben készülnek. Kérem tekintse meg molett fürdőruha kollekciónkat is.

Extra Dora

Extra Dora

Ha interneten keresztül vásárolsz fehérneműt, a siker titka, a méret pontos meghatározása, mivel itt nincs lehetőség a próbára, viszont fotó alapján nehéz eldönteni , hogy melyik lesz majd a megfelelő méret. Nagy méretekben is egyes melltartók egészen K kosárméretig.

Hogyan kell melltartót választani?

Hogyan kell melltartót választani?

Sokszor úgy érezzük, hogy azokat a ruhadarabokat a legnehezebb kiválasztani, melyeket mások nap, mint nap látnak rajtunk. Holott a legtöbbször pont, hogy az intim fehérneműk kiválasztása jelent problémát, melyek viselése olykor igen kényelmetlen lehet, ráadásul általában csak a legkülönlegesebb személyeknek, a legfontosabb pillatokban mutatjuk meg.

Mia melltartók

Mia melltartók

Az Amoena a Mia melltartó családjának minden fazonjában felhasználja a testhőmérsékletet szabályzó, forradalmian új Comfort + technológiával készült szövetét. Ez a szövet Comfort + zselét tartalmazó mikrokapszulákkal sűrűn átszövött puha textília. A melltartók tervezésekor a legnagyobb figyelmet az erős és súlytalan tartást biztosító alapa-nyagok kiválasztására fordították. Alapanyaguk 77%-ban Lycra és 23%-ban erős Spandex fonalból készülnek. C-H kosárig

Molett fehérnemű

Molett fehérnemű

Molett fehérnemű - extra méretű melltartó, esküvői fehérnemű, kismama fehérnemű, sport melltartó, body, fűző, alakformáló fehrénemű és női alsó. Biztosan sok üzletben néztek értetlenül, amikor F, G, H vagy I kosárméretű melltartót szerettek volna vásárolni, és a 'sajnálom nálunk ez a méret nem kapható' választól elkeseredve távoztak az üzletből. Ez a mondat a Ladyfehérnemű webáruházban sosem hangzik el. Webáruházunk célja, hogy ezen 'különleges' extra méretű fehérneműkből mindig folyamatosan bővülő széles választék álljon a vásárlóink rendelkezésére.

Pretty Little lingerie

Pretty Little lingerie

Felmérések szerint a nők 80 százaléka rossz méretű melltartót visel. Szerintünk ennek itt Magyarországon főleg az az oka, hogy a hazai boltokban egyszerűen nem kapni szép fehérneműt C kosárméret felett. Pontosan tudjuk, hogy a neten olyan holmit vásárolni, aminek tökéletesen kell passzolnia, nem egyszerű feladat. Különösen a fehérnemű esetében, ahol minden apró részlet számít: a masni színe, a pántszegély anyaga, a csipke vastagsága. Éppen ezért döntöttünk a legmegbízhatóbb gyártók termékei mellett, hogy a minőséghez kétség se férjen.

Tuti menü