Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
PLus Size közösségek képes leírás - Plus Size - Divat és minden más.tlap.hu
részletek »

PLus Size közösségek - Plus Size - Divat és minden más.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: plussize.tlap.hu » PLus Size közösségek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Divatosan szeretnék öltözködni, de duci vagyok!

Divatosan szeretnék öltözködni, de duci vagyok!

Tapasztalataim az elmúlt pár évben 48-52 mérettel: 1. hely: C & A csinos, egyszerű szabású, jó minőségű blúzokat, felsőket, kardigánokat szoktam itt vásárolni. A készleteket fokozatosan akciózzák, érdemes vissza-vissza nézni, így olcsóbban is ki lehet fogni ami megtetszett. 2. hely: TESCO: ha ruháról, nadrágról vagy szoknyáról van szó (szabadidős vagy irdodai) akkor F & F a márkám. Olcsóbb, mint a C & A TRUE márkanév alatt vannak többek között nagyon szép tunikáik is, igaz ezek kicsit drágábbak. 3. hely: ANGOL turik. 4. hely: Teszvesz. Diákként a ruhatáram egy része innen származott

Duci szépségek

Duci szépségek

A Duci Szépségek oldal célja az, hogy megmutassa, mennyire gyönyörűek tudnak lenni a telt nők. Hogy önpusztítás helyett szeretettel forduljunk a saját testünkhöz. Hogy megszülessen bennünk az a gyengéd gondoskodás a testünk felé, amely már nem fogja engedni egy idő múltán, hogy egészségtelen ételekkel tápláljuk magunkat, és mely szerető odafigyelés indít el minket olyan mozgásformák felé, amelyek valóban örömöt okoznak nekünk, és melyek elmélyítik a saját testünkkel alkotott egységet, szövetséget, szeretést, és így egészségesebbekké és boldogabbakká válunk.

Kereken Kerek A Világ

Kereken Kerek A Világ

Itt az NLC-n indítottam egy blogot kövér nőknek szánva, divatos képeket fogok feltölteni, hogy segítsek tippeket adni ruhaválasztáshoz és hogy bátorítsam az embereket, hogy azt viseljék, amit szeretnének. Tudtok esetleg olyanokat, akik szívesen töltenének fel képeket magukról, kövérek és divatosak? :) Szeretném, ha ez egy olyan hely lenne, amit sokan alkotunk és pozitív tud lenni.

Plus Size Model Agency Budapest

Plus Size Model Agency Budapest

Magyarország első Plus Size ügynöksége, amely a legnagyobb külföldi divatügynökségekkel együttműködve dolgozik. Célunk, hogy a magyar plus size modelleknek lehetőséget biztosítsunk a nemzetközi divatéletben.

Tuti menü