Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
PLus Size közösségek képes leírás - Plus Size - Divat és minden más.tlap.hu
részletek »

PLus Size közösségek - Plus Size - Divat és minden más.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: plussize.tlap.hu » PLus Size közösségek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Divatosan szeretnék öltözködni, de duci vagyok!

Divatosan szeretnék öltözködni, de duci vagyok!

Tapasztalataim az elmúlt pár évben 48-52 mérettel: 1. hely: C & A csinos, egyszerű szabású, jó minőségű blúzokat, felsőket, kardigánokat szoktam itt vásárolni. A készleteket fokozatosan akciózzák, érdemes vissza-vissza nézni, így olcsóbban is ki lehet fogni ami megtetszett. 2. hely: TESCO: ha ruháról, nadrágról vagy szoknyáról van szó (szabadidős vagy irdodai) akkor F & F a márkám. Olcsóbb, mint a C & A TRUE márkanév alatt vannak többek között nagyon szép tunikáik is, igaz ezek kicsit drágábbak. 3. hely: ANGOL turik. 4. hely: Teszvesz. Diákként a ruhatáram egy része innen származott

Duci szépségek

Duci szépségek

A Duci Szépségek oldal célja az, hogy megmutassa, mennyire gyönyörűek tudnak lenni a telt nők. Hogy önpusztítás helyett szeretettel forduljunk a saját testünkhöz. Hogy megszülessen bennünk az a gyengéd gondoskodás a testünk felé, amely már nem fogja engedni egy idő múltán, hogy egészségtelen ételekkel tápláljuk magunkat, és mely szerető odafigyelés indít el minket olyan mozgásformák felé, amelyek valóban örömöt okoznak nekünk, és melyek elmélyítik a saját testünkkel alkotott egységet, szövetséget, szeretést, és így egészségesebbekké és boldogabbakká válunk.

Kereken Kerek A Világ

Kereken Kerek A Világ

Itt az NLC-n indítottam egy blogot kövér nőknek szánva, divatos képeket fogok feltölteni, hogy segítsek tippeket adni ruhaválasztáshoz és hogy bátorítsam az embereket, hogy azt viseljék, amit szeretnének. Tudtok esetleg olyanokat, akik szívesen töltenének fel képeket magukról, kövérek és divatosak? :) Szeretném, ha ez egy olyan hely lenne, amit sokan alkotunk és pozitív tud lenni.

Magyar Plus-Size Közösség

Magyar Plus-Size Közösség

A Hungarian Plus Size Community, vagyis Magyar Plus-Size közösség azért jött létre néhány éve, hogy a pluszos keresletet, és kínálatot összehozzuk. Adminjaink között plus-size modelleket és bloggereket is találtok. Ki vagyok, és mit akarok? : 2008-ban kezdtem vezetni a saját plus size blogomat (Ducilap). Akkoriban ez még nem volt divat itthon, 1-2 elhaló blog volt csak magyarul a témában. A molett divat is gyerekcipőben járt még itthon, a tartalmakat 99%-ban külföldről hoztam. Mára viszont már gombamód szaporodnak az ilyen témájú magyar tartalmak, cégek a neten, és van miről írni. Noha a honlap ma már nem üzemel, a facebook oldalán azóta is napi szinten frissül a tartalom. Mivel a téma aktuálisabb, mint valaha, egyre több az ilyen jellegű honlap, blog, divatmárka és csoport, úgy gondolom, egyesíteni kellene ezeket a közösségeket egy oldalra, ami terveim szerint teljesen non-profit lesz. Ha szeretnéd, hogy az oldalad, blogod, csoportod, honlapod megjelenjen itt, dobj egy üzenetet, és pár mondatban fogalmazd meg, miről van szó benne. Ez azt jelenti, hogy ha molett ruhát, vagy bármi ide vonatkozót reklámozol, azt szabadon és ingyen megteheted itt, viszont akkor vállalnod kell a

Plus Size Model Agency Budapest

Plus Size Model Agency Budapest

Magyarország első Plus Size ügynöksége, amely a legnagyobb külföldi divatügynökségekkel együttműködve dolgozik. Célunk, hogy a magyar plus size modelleknek lehetőséget biztosítsunk a nemzetközi divatéletben.

Tuti menü