Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
PLus size modellek képes leírás - Plus Size - Divat és minden más.tlap.hu
részletek »

PLus size modellek - Plus Size - Divat és minden más.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: plussize.tlap.hu » PLus size modellek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Demmer Erika

Demmer Erika

Demmer Erika - sikeres magyar és nemzetközi plus size modell hivatalos honlapja. Linkek, cikkek, videók és rengeteg kép. És a döbbenet: egy ilyen alkatú nő a divatvilágban már plus size méretűnek számít.

Denise Bidot

Denise Bidot

Nehéz elhinni, de valóban, ő már plus size méretűnek számít. Denise jelenleg New Yorkban él, és a legfoglalkoztatottabb modellek közé tartozik. Hivatalos honlap, életrajzzal, képekkel, videókkal és bloggal. Gyönyörű és természetes, igazi Nő.

Elly Mayday

Elly Mayday

Az egyik legismertebb plus size modell hivatalos rajongói oldala a faceebookon. Nagyon bensőséges és vidám oldal, amelyben Elly a divatfotókon túl privát képeket is mutat a kamerán túli életéből. Felvállalva a rákkal vívott harcát, és még így is gyönyörű kopaszon készült -vidám- képeit.

How to Become a Plus-Sized Model

How to Become a Plus-Sized Model

Ez az angol nyelvű cikk hasznos útmutató lehet azok számára, akik modellek, még inkább plus size méretű modellek szeretnének lenni. Elmagyarázza, mit kell tenned, hogy beléphess a modellek világába, valamint, hogy mik az elvárások a külső adottságokkal kapcsolatban.

Molettek és szexisek

Molettek és szexisek

Szerencsére az utóbbi időkben már a sztárvilágban sem csak egyetlen testalkatot tartanak normálisnak, és akárcsak a valódi életben, Hollywoodban is ugyanúgy lehetek sikeresek az átlagos testalkatú nők, mint a törékeny vagy éppen teltkarcsú típusok. Mivel a hírességek megjelenéséről stylistok és divattervezők gondoskodnak, érdemes ellesni tőlük néhány trükköt, ami a te alakodon is jól mutat.

Top10: a pasik szerint

Top10: a pasik szerint

Ezeken az oldalakon azokat a plus size modelleket mutatják be, akik a pasik szerint a legszexisebbek. Ők hétköznapi szemmel nézve elég messze vannak még a telt kategóriától is, de a divatvilágban már ők is a plus-osok közé tartoznak. És valóban gyönyörűek. Az oldal angol nyelvű.

Tuti menü