Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Telt kedvenceink képes leírás - Plus Size - Divat és minden más.tlap.hu
részletek »

Telt kedvenceink - Plus Size - Divat és minden más.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: plussize.tlap.hu » Telt kedvenceink
Keresés
Találatok száma - 7 db
A 10 legmenőbb plus size modell

A 10 legmenőbb plus size modell

Néha úgy tűnik, hogy minden a sovány nőkről szól a divatszakmában, pedig az elmúlt években egyre nagyobb az érdeklődés a teltebb modellek iránt. Az elmúlt időszakban több divatház és magazin is szerződtetett plus size modellt kampányaihoz, mellyel céljuk, hogy újradefiniálják a modellvilág szigorú szabályait és lehetőséget adjanak az átlagos méretű lányoknak is a kifutókon. A szerkesztők összegyűjtötték a szakma tíz legmenőbb plus size modelljét. Nézze meg, kik futottak be 36-os méreten túl!

Adele

Adele

Gyönyörű, fiatal, és tehetséges, sikeres. Egy egész világ énekli a dalait és csodálja a szépségét. Ami sokáig elképzelhetetlen volt: szupersztár lett egy olyan nő, aki nem állt be a sorba, nem fogyott le és nem gyártott kockahasat, egyszerűen önmagát adta. És önbizalmat sokaknak, aki nem merik vállalni azt ,hogy mások, mint ami divatos.

Duci hírességek, akikért megvesznek a pasik

Duci hírességek, akikért megvesznek a pasik

Unod a vézna hírességek látványát? Mi is! Összeállításunkban bemutatjuk, a szerintünk legdögösebb egyáltalán nem vékony sztárokat. Jennifer Lopez, Holly Willoughby, Nigella Lawson, Kelly Brook, Helen Mirren, Beyonce Knowles,

Gömbölyű a divat!

Gömbölyű a divat!

A legszebb 'plus-size' modellek. Sophie Dahl, Tara Lynn, Lizzie Miller, Kate Dillon, Demmer Erika karrierje, valamint néhány mondat a modell szakmáról. És természetesen gyönyörű képek a gyönyörű modellekről.

Queen Latifah

Queen Latifah

Szédületes. A zenéje, a filmjei -nagy kedvenc Az utolsó vakáció- a személyisége, a humora. Az öltözködési stílusa példát mutathat minden telt nőnek, hogyan kell ízlésesen, elegánsan, olykor vagányan megmutatni magunkat.

Robyn Lawley

Robyn Lawley

Egy fotósorozat, amit a Chantalle fehérnemű-márka készített Robyn Lawley-val, akit plus size-nak, vagyis duci modellnek tekintenek. A képek és a hölgy gyönyörű, bár sokan felháborodnak a plus size kategórián az ő esetében, mivel bár a hétköznapi átlaghoz képest vékonynak mondható, a modellszakmában a 42-es méretével már kilóg a kifutókon megszokott megjelenéstől.

Telt sztárok

Telt sztárok

A férfiak zöme szereti, ha egy nőn van mit fogni, hiszen az az igazán nőies. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint azok a színésznők és énekesnők, akik szexi, formás domborulataikkal a férfiak kedvenceivé váltak.

Tuti menü